Financiele administratie

De financiële administratie is het kloppend hart van uw organisatie. Het is van essentieel belang dat u inzicht hebt in het financiële heden en verleden van uw organisatie. Alleen met dit inzicht kunt u de juiste beslissingen nemen.

U moet dan wel de tijd en inspiratie hebben om de volledige boekhouding te voeren.
Voor veel ondernemers is dit een probleem. Daarom biedt Administratiekantoor De Jong, tegen een schappelijke prijs, uw administratie volledig up-to-date te houden. Daarnaast verstrekken wij u ook periodiek een overzicht waarmee u uw bedrijf kunt aansturen. U kunt dit overzicht volledig naar eigen wens samenstellen. Wij bieden ook totaalpakketten aan voor elk type bedrijf. Kijk daarom snel op onze tarievenpagina om te kijken hoeveel u kunt besparen.

Mocht u wel de tijd en inspiratie hebben om zelf uw administratie bij te houden, maar u vindt het prettig dat wij periodiek met u mee kijken? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij kunnen periodiek met u mee kijken en tegelijk correcties en adviezen geven inzake uw administratie. Daarnaast verstrekken wij u ook een periodiek overzicht waarmee u uw bedrijf kunt aansturen.

Bent u net uw eigen bedrijf begonnen of denkt u hierover na? Administratiekantoor De Jong begeleidt u met het schrijven van het ondernemersplan, het opzetten van de financiële administratie, begeleiding bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en belastingdienst, of assistentie bij het aanvragen van een externe financiering. Want een goede start is het halve werk!